Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Στο τέλος ήρθε η ήττα ... Νικόπολη -Α.Ο. Αγρινίου 65-82


      Δεν άντεξε  την αντεπίθεση του Α.Ο. Αγρινίου στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε με 65-82 η Νικόπολη στο σημερινό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Παίζοντας εκπληκτικά άμυνα, η,  στημένη με μαεστρία από τον Νεκτάριο Βαβέτση, Νικόπολη, κυριάρχησε  τα δύο πρώτα δεκάλεπτα , σε άμυνα και επίθεση και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 42-40. Στο τρίτο δεκάλεπτο αν και προηγήθηκε με 12 πόντους το Αγρίνιο, η Νικόπολη μείωσε σε 4. Φορτωμένοι με φάουλ οι παίκτες της ομάδας  μας δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο  τα επιθετικά ατού της αντιπάλου και το 65-82 κρίνεται δίκαιο. Πρόβλημα για την  ομάδας μας αποδείχθηκε τελικά  ο τραυματισμός  του Ντίνου Τσιτσώνη που πήρε μικρή συμμετοχή. 
      Από την Νικόπολη όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έπαιξαν με πάθος. Οι Βασιλειάδης , Λίγκος, Μπουτόπουλος  και Πολίτης ξεχώρησαν.  Από τον Α.Ο. Αγρινίου οι Γεωργούλας, Σταυρόπουλος και Μπαρούχας.
       Θα πρέπει να σημειωθεί πως από την Νικόπολη  και οι τέσσερις έφηβοι (Μπουτόπουλος, Βουκελάτος, Ζαλοκώστας, Κωτσάκης ) που είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα είχαν συμμετοχή. Του Α.Ο. Αγρινίου, δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα, στον πάγκο  όμως δεν ήταν. Το μέτρο  δηλ. της υποχρεωτικής συμμετοχής δύο εφήβων στην δωδεκάδα  από μερικές ομάδες στην πράξη δεν εφαρμόζεται.

        Δεκάλεπτα : 25-24,42-40, 49-55, 65-82
     ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης ) : Πολίτης Γ., Κωτσάκης 2 , Λίγκος 8(2) , Ζαλοκώστας 1 , Μαρούλης, Πολίτης Σ. 31 (3) , Βασιλειάδης 2, Τσιτσώνης , Μπουτόπουλος 7 , Βουκελάτος, Σωτηρίου 2, Πολύμερος 10 (2).
  Α.O. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Διαμαντάκος): Τσιαμάκης 6,Παπουτσής , Ρέντζιος Α., Σταμουλάκης 1, Σταυρόπουλος 22, Μπαρούχας 11(2), Ρέντζιος Β., Κουκορέμπας, Λαμπρόπουλος 6, Γεωργούλας 23(1).

    Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής :
 Βόνιτσα–Φαίακας, ΑΓΣΙ-Καναλάκι 66-58, Αστακός – Παραμυθιά 65 -44, Ιόνιος- Ναύπακτος , Παναιτωλικός - Άτλας 77-50, Νικόπολη – Α.Ο. Αγρινίου 65-82  

3 σχόλια:

admin είπε...

ΑΝΩΝΥΜΑ και με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.-

Μακρυγιαννης Ν. είπε...

Ειμαι φιλαθλος της ομαδας του αγρινιου και ειδα το παιχνιδι. Καλη η εμφανιση της Νικοπολης ομως βοηθησε πολυ η διαιτησια που σφυριζε ενα στα πεντε φαουλ που εκαναν οι παικτες της νικοπολης.ΜΕ τον καινουργιο κανονισμο επρεπε να ειναι ολη η πενταδα εξω απο το πρωτο ημιχρονο. Φανηκε ομως καθαρα η μεγαλη διαφορα των ομαδων. Ευχαριστω για την φιλοξενια.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Η διαιτησία ήταν εξαιρετική. Δυνατές άμυνες έπαιξαν και οι δύο ομάδες. Το πάθος δεν σφυρίζεται. Και ο ΑΟΑ έκανε πολλά φάουλ αλλά πιο "επαγγελματικά". Ο καινούργιος κανονισμός ας εφαρμοστεί στα γυναικεία πρωταθλήματα. Προσωπικα πιστεύω ότι είναι τεράστια η διαφορά του ΑΟΑ από τις άλλες ομάδες και μόνο "αν ξυπνήσει" η Βόνιτσα μπορεί ν' απειληθεί.