Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2011

Αντέχουμε και Συνεχίζουμε !!!


          Ξεκινά αύριο το πρωτάθλημα Α1 Ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ, και οι ομάδες μας αγωνίζονται  η Νικόπολη (18.00) στην Βόνιτσα  με την τοπική ομάδα και ο Άτλας (17.00) με την Ναύπακτο στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης
          Και πάλι φέτος  (μετά από χρόνια) παίρνουν μέρος  δυο ομάδες από την πόλη μας (τρεις από το Νομό μας με το Καναλλάκι),  η Νικόπολη και ο Άτλας.
      Η χρονιά που έρχεται είναι πιο δύσκολη από την περσινή. Η οξύτητα της οικονομικής κρίσης δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δεν είναι μόνο ότι οι επιχορηγήσεις από την διοργανώτρια αρχή κόπηκαν (σε λίγο ίσως να πληρώνουμε και τους διαιτητές)  αλλά και το ότι ο Δήμος δεν μπορεί να καλύψει όλες τις υποχρεώσεις του για την καλή λειτουργία των αθλητικών χώρων.
    Ο Σύλλογος μας που κάνει μια τεράστια προσπάθεια,  συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΚΑΒΔΕ με δύο ανδρικές ομάδες, έξι μικρών ηλικιών και μία γυναικών, έχει περισσότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει.       
     Είμαστε αισιόδοξοι - κόντρα στους καιρούς -  ότι όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν και οι ομάδες μας θα πρωταγωνιστήσουν.
            Tο ΔΣ καλεί τους φίλους του μπάσκετ  της πόλης μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις ομάδες μας με ελάχιστη βοήθεια το εισιτήριο διαρκείας.
            ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ  ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….
            ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: