Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2011

Μπορούσε την νίκη ....


   Μπορούσε να επιστρέψει με την νίκη στην Πρέβεζα ,η Νικόπολη στο σημερινό παιγνίδι με αντίπαλο την Βόνιτσα. Μέχρι το 37' οι ομάδες ήταν ισόπαλες και ο αγώνας εξελισσόταν σε πραγματικό ντέρμπι παρόλη την στα “χαρτιά” υπεροχή της γηπεδούχου ομάδας. Τρία όμως συνεχόμενα λάθη, δύο άστοχες βολές και η ευστοχία του Παπαδόπουλου στα σουτ των τριών πόντων, εδωσε προβάδισμα στην τοπική ομάδα που το διατήρησε μέχρι τέλους. 
    Διαφορετικά περίμεναν την εξέλιξη του αγώνα όσοι πόνταραν στα ονόματα και την εμπειρία των παικτών της Βόνιτσας. Από την αρχή του αγώνα όμως είδαν απέναντί τους μια ομάδα καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο , με άμυνα βγαλμένη από σεμινάριο και με οργανωμένες επιθέσεις που με μεγάλη δυσκολία αντιμετωπιζόταν από τους αντιπάλους. Το χαμηλό σκορ των δεκαλέπτων οφείλεται κυρίως στην αστοχία στην τελική προσπάθεια. 
    Η Βόνιτσα προηγήθηκε με 4-0 αλλά γρήγορα ισοφαρίσθηκε και η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο σκορ. Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Βόνιτσα προηγήθηκε με 27-25. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας πίστεψαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν το μάτς, προηγήθηκαν και με πέντε πόντους , το τέλος όμως του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες της Βόνιτσας εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των παικτών μας και πήραν την νίκη. 
    Από την Νικόπολη μεγάλο παιγνίδι έκαναν οι Πολίτης, Τσιτσώνης, Λίγκος, Σωτηρίου και ο έφηβος Μπουτόπουλος. Από την Βόνιτσα ξεχώρησαν οι Παπαδόπουλος, Καραμπάς και Μακρόπουλος.
       Οι διαιτητές Μανδήλας -Μίγδος κράτησαν ισορροπίες.
         Δεκάλεπτα : 14-14, 27-25, 43-43, 64-55
   ΒΟΝΙΤΣΑ (Παπίρης): Μακρόπουλος 17, Ραντος, Μασούρας,Παπαδόπουλος 16 (3) , Πέρλης, Καραμπάς 17(2, Παπαμιχαήλ 3(1), Μπιστιόλας 5, Κρητικός, Θειακός 5.
   ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης ) : Πολίτης Γ., Κωτσάκης, Λίγκος 8 (1) , Ζαλοκώστας, Μαρούλης, Πολίτης Σ. 25, Βασιλειάδης, Τσιτσώνης 11(3), Μπουτόπουλος, Βουκελάτος 2, Σωτηρίου 7(1), Πολύμερος 2.

Ο Άτλας στον εντός έδρας αγώνα του με αντίπαλο την Ναύπακτο γνώρισε την ήττα με 52-66.
Αποτελέσματα  1ης αγωνιστικής:
Βόνιτσα -Νικόπολη 64-55, ΑΓΣΙ-ΑΟ Αγρινίου 34-70, Αστακός -Φαίακας 53-54, Ιόνιος -Καναλάκι 64-50 και Παναιτωλικός-Παραμυθιά 81-70, Άτλας -Ναύπακτος  52-66

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: