Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

Ο Παναιτωλικός πρωταθλητής και στην Γ΄ Εθνική

          Πρωταθλητής Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ αναδείχθηκε ο Παναιτωλικός νικώντας στον τελευταίο αγώνα την ΓΕΑ με 63-62.
               Ο Παναιτωλικός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και το συμβούλιο της ομάδας θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους παίκτες και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν προκειμένου να κατακτηθεί η άνοδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
          "Κατόπιν συνεδρίασης του ΔΣ του ΓΦΣ Παναιτωλικός, που έλαβε χώρα στα γραφεία του, ομόφωνα θα ήθελε να ευχαριστήσει πρώτα απ’ όλα τους προπονητές και τους παίκτες του, για την πανάξια άνοδο της ομάδος μπάσκετ του συλλόγου μας στην Γ’ εθνική κατηγορία και τον εξαιρετικό κόσμο του, για την συμπαράσταση του σε όλα τα παιχνίδια, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, όσο επίσης όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι μας στήριξαν μας στηρίζουν, και θα συνεχίζουν να το κάνουν, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
            Ωστόσο, θα ήταν παράβλεψη να μην συγχαρεί τους διαιτητές του τελικού του πρωταθλήματος κ. Μητσόπουλο και κ. Σιόρεντα που στάθηκαν αντάξιοι στην ομαλή διεξαγωγή του πιο κρίσιμου παιχνιδιού της κατηγορίας.
            Τέλος οφείλει να ευχαριστήσει την διοργανώτρια αρχή ΕΣΚΑΒΔΕ, για την άρτια διεξαγωγή όχι μόνο του τελικού, αλλά και όλης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και των play-off. Τυχόν διενέξεις πάνω στην ένταση του πρωταθλήματος, τις αφήνουμε στο παρελθόν. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας.
        Τα μέλη: Στεργίου Παναγιώτης, Σύρμος Αλέκος, Κράλλης Χαράλαμπος, Γερμανός Περικλής, Κυριλής Ανδρέας, Μανδέλος Γεώργιος, Παπατριανταφύλλου Γεώργιος, Δίπλας Διονύσιος, Δάρλας Φίλιππος.


 Πηγή :   http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=54&m=1

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε προσεκτικά τις δυο ανακοινώσεις του Παναιτωλικού. Οι άνθρωποι που τις έγραψαν σίγουρα δεν έβγαλαν ελληνικό σχολείο . Ή δεν πήγαιναν στο μάθημα των νέων ελληνικών...

Ανώνυμος είπε...

Κανονικό γλείψιμο : των φιλάθλων (= εξαιρετικό κόσμο ), των χορηγών (=και θα συνεχίζουν να το κάνουν" , των διαιτητών (=στάθηκαν αντάξιοι), της ΕΣΚΑΒΔΕ (=άρτια διεξαγωγή ).
ΘΥΜΙΖΩ από την προηγούμενη ανακοίνωση :
"Και όσο αν κάποιες γνωστές «κωλοπετινίτσες» που είτε κατοικοεδρεύουν στην πόλη του Αγρινίου είτε σε άλλη πόλη του νομού ή της περιφέρειας δεν κατανοούν αυτή την αδήριτη πραγματικότητα η παρουσία μας και οι κάθε είδους νίκες μας θα γίνονται εφιάλτες στα όνειρα τους και τις φιλοδοξίες τους. Και η πελώρια διαφορά μας με όλες αυτές τις «κωλοπετινίτσες» είναι ότι ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικος στηρίχθηκε και στηρίζεται πάντα στο ΕΜΕΙΣ και ποτέ στο ΕΓΩ και αυτή η διαφορά είναι τεράστια και για τον αθλητισμό που εμείς υπηρετούμε με προσωπικές και οικονομικές θυσίες αλλά και στην κοινωνία."