Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

Συνέπεια πολλών κακών... Δόξα Άρτας -Νικόπολη 99-95



Κακή εμφάνιση, κακή διαιτησία και άθλια γραμματεία είχαν σαν αποτέλεσμα να  γνωρίσει την πρώτη της ήττα η Νικόπολη από την Δόξα Άρτας στο σημερινό αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ  Άρτας. Αγνώριστη εμφανίσθηκε η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο.Συνεχόμενα λάθη (κυρίως βήματα), ασυνεννοησία τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, λαθεμένες επιλογές σε πάρα πολλές φάσεις,  έδωσαν το δικαίωμα στην αρτινή ομάδα να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ, με εξαίρεση  για λίγο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.
         Σε  αυτά προστέθηκε και η απαράδεκτη διαιτησία του πρώτου διαιτητή, που με την ελπίδα ότι θα "επιβάλλει" πειθαρχία,  έχασε τον έλεγχο του αγώνα και σφύριζε ότι αυτός μόνο έβλεπε. Συνεχώς σφύριζε φάουλ (7 παίκτες μας με 5 φάουλ). Οι  δύο τεχνικές ποινές (η μία ανύπαρκτη)  , που δόθηκαν σε παίκτες που είχαν αποβληθεί με 5 φάουλ, χρεώθηκαν στον πάγκο και η  ομάδα μας έμεινε χωρίς τον κόουτς το τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο.
        Και πάνω απ' όλα η για γέλια και για κλάματα γραμματεία του χρονομέτρη Σιαφαρίκα που δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις , με την δική του αντίληψη  για το πότε ξεκινά ο χρόνος των γηπεδούχων και πόσο διαρκεί το 24αρι για τους φιλοξενούμενους. Να τον χαίρονται οι Αρτινοί.
        Παρόλα αυτά η ομάδα μας έφθασε  30 '' πριν το τέλος σε απόσταση βολής (95-93),  η βεβιασμένη όμως επιλογή  για γρήγορο φάουλ χρεώθηκε με αμφισβητήσιμο αντιαθλητικό, που οδήγησε στο τελικό σκορ.
      Από την Νικόπολη  διασώθηκαν με την απόδοσή τους στο  δεύτερο ημίχρονο   οι Πολίτης και Τσιτσώνης. Από την μαχητική Δόξα  διακρίθηκαν οι  Τσιλιγιάννης, Παπαμιχαήλ Ε.  και ο νεαρός Μιχάλης.
   ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ -ΝΙΚΟΠΟΛΗ 99-95 (25-18, 44-41, 74-66, 99-95)
  ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ (Ψιλλιάς ): Παπαμιχαήλ Ε. 18, Βασιλείου 13, Μιχάλης 9, Κωστούλας 1, Κωστας 14, Παπαμιχαήλ Α. 16, Φορτωτήρας, , Τσιλιγιάννης 23(1), Μπούγιας ,Παππάς, Χούσα 5,Κάτσενος .
  Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης ): Παρούσης  6 (2), Κωτσάκης, Λίγκος 11, Γάκης 5 (1), Πολίτης 46(4) Βασιλειάδης, Τσιτσώνης 22 (7), Μπούντας, Σκλαβενίτης, Σπυράτος 2, Βουκελάτος 3(1).




      

Δεν υπάρχουν σχόλια: