Σάββατο, Μαρτίου 10, 2012

¨Ηττα μετά από συναρπαστικό αγώνα : Νικόπολη -ΑΓΣΙ 74-80


        Μεγάλο παιχνίδι, αντάξιο δύο ιστορικών ομάδων , διεξήχθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Νικήτρια η ομάδα του ΑΓΣΙ που είχε στο τέλος περισσότερες επιλογές και έναν Τσιρώνη σε μεγάλη φόρμα. Ήταν φανερό από την αρχή του αγώνα ότι το παιχνίδι θα ήταν αμφίρροπο. Η ομάδα μας μπήκε με δύναμη στον αγώνα και κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Με τους Πολίτη, Τσιτσώνη να δέχονται  την πίεση των αντιπάλων, δόθηκε η ευκαιρία στον Γρηγόρη Λίγκο να δείξει το ταλέντο του. Η ασφυκτική άμυνα που έπαιζαν οι παίκτες του Νεκτάριου Βαβέτση οδηγούσε τους αντιπάλους σε λάθη. Το ημίχρονο τελείωσε με 8 πόντους διαφορά για την ομάδα μας .
Η αρχή του τρίτου δεκαλέπτου ήταν όμως καταστροφική . Με χαλαρή την άμυνα , λόγω των πολλών φάουλ, ο ΑΓΣΙ με ένα 2-14 πέρασε μπροστά. Στην συνέχεια και μέχρι το τελευταίο δίλεπτο και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στις κορυφή της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Υπήρχε εναλλαγή στο σκορ με δυνατές μάχες κάτω από τα καλάθια. Κάποιες λαθεμένες επιλογές έδωσαν την δυνατότητα στον ΑΓΣΙ να προηγηθεί και να κρατήσει μέχρι τέλους την διαφορά. Από τη Νικόπολη εκτός από τον Λίγκο διακρίθηκαν ακόμα οι Τσιτσώνης (5 τρίποντα στην άμυνα του ΑΓΣΙ), Πολίτης , Μπουτόπουλος και Σκανδάλης. Από τον ΑΓΣΙ εκτός του Τσιρώνη (που έδωσε με την μεγάλη απόδοσή του την νίκη στον ΑΓΣΙ) ξεχώρησαν και οι Αντωνίου, Παπαγγέλης.
Δεκάλεπτα : 27-19, 43-35, 58-58, 74-80
ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης ) : Σκανδάλης 7 (1) , Λίγκος 18 (3) , Ζαλοκώστας , Πολίτης 18 (1) , Βασιλειάδης , Τσιτσώνης 17 (5) , Τζώρας ,Μπουτόπουλος 8 , Τζόκας, Βουκελάτος 6
ΑΓΣΙ ( Τσουκανέλης ) : Ντούσκος 4 ,  Κοττίκας , Αντωνίου 12, Οικονομίδης 8 (1) ,  Αναγνωστάκης 7 , Φίλιος 7, Μάντζιος , Παπαγγέλης 10 , Τσιρώνης 32 (1) , Σχίζας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: