Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

Νίκη με κακή εμφάνιση ... Παναιτωλικός -Νικόπολη 54-70


     Κακή εμφάνιση, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,  πραγματοποίησε η Νικόπολη στον σημερινό της αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Παίζοντας άτσαλα και νευρικά, μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, έδωσε στους αντιπάλους την ευκαιρία να εκμεταλλευθούν την χαλαρότητα και τα λάθη και να περάσουν μπροστά με 41-40. Το διάστημα αυτό υπήρχαν στιγμές που η Νικόπολη έπαιξε καλό μπασκετ, αλλά η μικρή διαφορά που έπαιρνε γρήγορα μηδενιζόταν. Εκεί γύρω στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με τις φωνές του Νεκτάριου Βαβέτση, οι παίκτες της Νικόπολης “ξύπνησαν” , έπαιξαν σωστά σε άμυνα και επίθεση ελέγχοντας τα ρημπάουντ και φεύγοντας στον αιφνιδιασμό πήραν διαφορά ασφαλείας την οποία και αύξησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.
         Από την Νικόπολη ξεχώρησαν οι Βασιλειάδης, Πολύμερος και Πολίτης . Από τον Παναιτωλικό οι Παπαγεωργίου, Σώκος και Σταυρόπουλος.
        Δεκάλεπτα : 13-14,28-29, 44-53, 54-70
  Παναιτωλικός (Καραπιπέρης): Σωτηρόπουλος 3, Ντάλλας, Μαυρομάτης, Τσιτσικάος, Φωτιάδης, Μαυρομάτης Γ. Σταυρόπουλος 12, Παπαγεωργίου 18 (1), Σώκος 13, Δάρλας 8 (2), Κουτσογιάννης, Καποδίστριας.
     ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης ) : Πολίτης Γ., Κωτσάκης , Λίγκος 1, Ζαλοκώστας , Μαρούλης, Πολίτης Σ. 33 (1) , Βασιλειάδης 8, Τσιτσώνης 10 (2) , Μπουτόπουλος 3 , Βουκελάτος, Σωτηρίου 2, Πολύμερος 13 (1).
         Αποτελέσματα 4ης  αγωνιστικής :
  Καναλάκι – Βόνιτσα 53-94, Παραμυθιά-ΑΓΣΙ 51-88, Ναύπακτος- Αστακός 60-48, Άτλας-Ιόνιος 76-50, Παναιτωλικός -Νικόπολη 54-70, Φαίακας-Α.Ο.Αγρινίου 55-86
   

2 σχόλια:

Γ.Ν. είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ.ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

admin είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟMH.
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ BLOG ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.