Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2007

Γιορτή του Μπάσκετ στην Πρέβεζα

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της ομάδας μας και την οικονομική ενίσχυση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο κέντρο «Σάββας» στον Αγ. Θωμά , εορταστική εκδήλωση τιμής σε όσους συνέβαλαν να είναι το μπάσκετ για σαράντα σχεδόν χρόνια το αγαπημένο άθλημα της νεολαίας στην περιοχή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας και Ζαλόγγου Φάνης Μικρούλης και σχεδόν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας με τους γονείς τους. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Προέδρου Κώστα Τσεκούρα, ο οποίος έδωσε το στίγμα της σημερινής παρουσίας της ομάδας και παρουσίασε τις δραστηριότητές της , τα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές.Στη συνέχεια ο υπεύθυνος υποδομής Δημ. Κωνής αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό ρόλο και την βοήθεια που προσφέρει στην άθληση της νεολαίας η συνεχής λειτουργία της Ακαδημίας .
Το ιστορικό στέλεχος του μπάσκετ Θόδωρος Μυζίκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Αναφέρθηκε στην ιστορία των ομάδων της πόλης μας, στους πρωταγωνιστές παράγοντες, προπονητές και αθλητές, στις επιτυχίες αλλά και τις δύσκολες ώρες. Ξαναθύμισε με γλαφυρό τρόπο γεγονότα και στιγμές από τους αγώνες στις οποίες πρωταγωνίστησαν παρόντες στην εκδήλωση παλιοί αθλητές και παράγοντες. Μετά την απονομή των τιμητικών πλακετών, ακολούθησε κλήρωση για μπάλες, φόρμες και εμφανίσεις στα παιδιά της Ακαδημίας και των αγωνιστικών της τμημάτων. Τιμήθηκαν: Από τους αθλητές ο Σπύρος Στρακαντούνας, ο Κώστας Αντύπας και ο Σπύρος Πολίτης. Από τους προπονητές ο Κώστας Λογοθέτης και ο Θεόφιλος Λιόντος. Από τους παράγοντες ο Τάκης Ρούσσος, ο Φάνης Μικρούλης και ο Λευτέρης Μάστορας . Από τους χορηγούς ο Στράτος Ιωάννου (
PREVEZA CITY) , ο Δημήτρης Παππάς (ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΠΠΑΣ) , ο Κων/νος Καλαντζής (ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ) και ο Δημήτριος Κάρτσακλας (CAFE PREVERE).


Δεν υπάρχουν σχόλια: