Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2013

Νικήτρια στο ντέρμπυ : Νικόπολη- Δόξα Άρτας 76-56

       Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα του ΔΑΚ Πρέβεζας, σε ένα αγώνα που κατά διαστήματα παίχτηκε πολύ καλό παιγνίδι και από τις δύο ομάδες. Το άγχος και η μεγάλη φόρτιση των παικτών μας ήταν φανερό στο πρώτο πεντάλεπτο , με αποτέλεσμα σε τέσσερα λεπτά να πετύχουν μόνο ένα πόντο. Δύο τρίποντα (Πολίτης,Τσιτσώνης), έδωσαν την πρωτοπορεία στο σκορ που δεν χάθηκε σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 18-12 , η διαφορά του σκορ έφθασε στους 10 πόντους στο ημίχρονο. Ένα ξέσπασμα της Δόξας στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μείωσε την διαφορά , αλλά με δύο συνεχόμενα τρίποντα (Τσιτσώνης , Παρούσης) η Νικόπολη πήρε ξανά μια διαφορά ασφαλείας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Νεκτάριου Βαβέτση ήταν εύστοχοι στις βολές και με τον Ντίνο Τσιτσώνη να έχει δύο ακόμα τρίποντα έκαμψαν την αντίσταση των Αρτινών και πήραν την διαφορά. Από την Νικόπολη χωρίς να υστερήσει κανείς , οι Σπύρος Πολίτης , Ντίνος Τσιτσώνης και Στάθης Παρούσης διακρίθηκαν. Ο παίκτης όμως που έκανε την διαφορά ήταν ο 19χρονος Σπύρος Μπουτόπουλος , που έκανε σχεδόν τα πάντα. Από την Δόξα οι Κώστας και Παπαμιχαήλ Α. ξεχώρισαν.

ΝΙΚΟΠΟΛΗ- ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ  76-56  (18-12, 34-24, 49-40,76-56)

Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης ): Παρούσης  10 (2), Τζώρας, Κωτσάκης, Γάκης 6, Πολίτης 26(1) Βασιλειάδης 2, Τσιτσώνης 19 (5) , Μπούντας, Σκλαβενίτης, Μπουτόπουλος 9, Βουκελάτος 4.

ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ (Ψιλιας ): Παπαμιχαήλ Ε. 5, Βασιλείου 10, Μιχάλης 3, Κουτσούμπας, Κωστας 14, Παπαμιχαήλ Α. 10 (1), Ψίλιας 6, Χούσα ,Γκολομάζος 8 . 
  
Περισσότερα για τον  αγώνα , φωτογραφίες και βιντεο  στο  atpreveza.gr
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: