Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2012

Με μεγάλη διαφορά : ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 107-37

              Μάλλον «ευχέλαιο» χρειάζονται στη Νικόπολη. Και ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, καθώς οι 70 (!) πόντοι διαφοράς, με τους οποίους οι Πρεβεζάνοι επικράτησαν του Αχιλλέα Νεοχωρίου για τον Β' Όμιλο της 'Α ΕΣΚΑΒΔΕ (τελικό σκορ 107-37) στο ΔΑΚ Πρέβεζας, μαρτυρούν έναν μπασκετικό «περίπατο».

             Μετά τον Λίγκο, τον Παπαμιχαήλ και άλλα προβλήματα τραυματισμών, η Νικόπολη ίσως «χάσει» στα επόμενα ματς και τον Σπύρο Πιστιόλα. Ο σέντερ της Νικόπολης σε μία φάση στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου, επιχείρησε να καρφώσει, ο Γεωργάκης πήγε πολύ άτσαλα επάνω του, με αποτέλεσμα ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» να αποχωρήσει με πάγο στο δεξί του γόνατο και να φύγει από το κλειστό για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του (κάτι που θα γίνει σήμερα).
            Στα αγωνιστικά, η αναμέτρηση δεν επιδέχεται κριτικής. Μπασκετική «άβυσσος» χωρίζει τις δύο ομάδες και ίσως θα πρέπει η ΕΣΚΑΒΔΕ να δει σοβαρά το θέμα, γιατί στην πρώτη της κατηγορία δεν είναι ωραίο για τον συναγωνισμό και το άθλημα να καταγράφονται διαφορές 70 πόντων.
            Η Νικόπολη έδειξε και πάλι ότι η δουλειά που έχει γίνει στις προπονήσεις και το καλό κλίμα στην ομάδα, βγαίνουν στο παρκέ. Σκόραραν και πάλι όλοι οι παίκτες της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πήρε χρόνο συμμετοχής ακόμη ένας πιτσιρικάς, ο Δόνος.
 Τα δεκάλεπτα: 35-6, 56-16, 78-26, 107-37
ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης): Παρούσης 5 (1), Ζαλοκώστας 2, Κωτσάκης 2, Πιστιόλας 2, Γάκης 16, Πολίτης 24, Βασιλειάδης 23 (1), Τσιτσώνης 21 (5), Μπούντας 3, Σκλαβενίτης 6 (1), Δόνος 2, Σπυράτος 1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. (Παπαχρήστος): Σκληβανίτης, Κατσίμπρας Δ. 5 (1), Ντανάι 2, Γεωργάκης 4 (1), Γιαννάκης 11, Αρχιμανδρίτης 11, Χαλκιάς, Κατσίμπρας Ν., Πατρόζος 4, Θεοδώρου, Τασούλας.

αναπαραγωγή από το atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: