Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2012

Νίκη στο πρώτο ντέρμπι : Νικόπολη -Βόνιτσα 88-82

          Ένας εντυπωσιακός Στάθης Παρούσης, ένας Σπύρος Πιστιόλας από τα παλιά και ένας Σπύρος  Μπουτόπουλος που , χωρίς προετοιμασία και προπονήσεις , ξεδίπλωσε το ταλέντο του, έκαναν την διαφορά στον σημερινό  μεγάλο παιγνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Πρέβεζας . Αν προσθέσουμε  το πείσμα και  την αγωνιστικότητα που διέκρινε όλη την ομάδα ήρθε στο τέλος φυσιλογικά η νίκη. Ο αγώνας ξεκίνησε η Βόνιτσα  να κάνει   (0-6) και να δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες της . Σιγά -σιγά  η ομάδα μας ισορρόπησε το παιγνίδι και ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο με 24-19.Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ασφυκτική  πίεση στην άμυνα, αποσυντόνισε τους αντιπάλους και η ομάδα μας προηγήθηκε και με 13 πόντους (36-23). Τα πολλά όμως φάουλ που χρεώθηκαν οι παίκτες μας έδωσαν την δυνατότητα στην Βόνιτσα να μειώσει την διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο  η Νικόπολη ήταν συνεχώς μπροστά, με την Βόνιτσα να μειώνει και να γίνεται  κατά διαστήματα απειλητική . Καθοριστική η εμφάνιση του Σπύρου Πιστιόλα  που έδωσε λύσεις στα αμυντικά ρημπάουντ αλλά και στην επίθεση με πέντε συνεχόμενους πόντους, την στιγμή που οι αντίπαλοι πλησίασαν στο σκορ (76-74). Από την Νικόπολη κανείς δεν υστέρησε. Από την Βόνιτσα  διακρίθηκαν οι Κοντογιάννης, Βλαβιανός, Κακιούζης και ο νεαρός Ζαχαράκης στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίσθηκε.
         Άριστη η διαιτησία των Μαντήλα, Ζέρβα.
Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ -Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ  88-82  ( 24-19, 46 - 43, 64 - 56, 88 - 82).
ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης) : Παρούσης 16 (3), Τζόκας 2, Λίγκος 11 (1), Πιστιόλας 13 (1), Γάκης 2, Πολίτης 24, Παπαμιχαήλ, Τσιτσώνης 9 (2), Μπουτόπουλος 9, Κάρτσακλας, Ζιώγας, Βουκελάτος 2.
ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Παπίρης) :  Κακιούζης 19 (1), Κοντογιάννης 19, Κιτσαντάς 1, Ζαχαράκης Ε 2, Πέρλης, Καραμπάς 13(1), Μασούρας 2, Βλαβιανός 21 (2), Μάρης, Καββαδάς 3 (1), Θειακός, Ζαχαράκης Γ 2.
        Τη νίκη οι παίκτες της Νικόπολης την αφιέρωσαν  στη μητέρα του Σπύρου Πιστιόλα. 
          Φωτογραφίες, βίντεο και ρεπορταζ στο : atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: