Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2012

Νίκη μετά από καλό παιγνίδι : Νικόπολη-Αστακός 91-83

      Την μεγάλη εκτελεστική  δεινότητά του απέδειξε για μία ακόμα φορά  ο, πρώτος σκόρερ της κατηγορίας,  Σπύρος Πολίτης  με 46  πόντους (6 τρίποντα),  στο σημερινό αγώνα  της Νικόπολης με αντίπαλο τον Αστακό. Στην ορχήστρα της Νικόπολης συμμετείχαν ακόμα   ο Ντίνος Τσιτσώνης που απέδειξε ότι εκτός από  το να βάζει τρίποντα  (σήμερα 5) , ξέρει να παίζει και άμυνα, ο Γρηγόρης Λίγκος  με το "ζογκλερικό" παίξιμό του, ο Αλέξης Βασιλειάδης με την ασφυκτική άμυνά του, ο Θωμάς Σκανδάλης με το πολύ τρέξιμό του και οι νεαροί Μπουτόπουλος, Βουκελάτος, Ζαλοκώστας και Τζώρας, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Με την διεύθυνση του Νεκτάριου Βαβέτση, η Νικόπολη,  έπαιξε κατά τα διαστήματα εντυπωσιακό μπασκετ σε άμυνα και επίθεση (57-41 το πρώτο ημίχρονο) . Κάποιοι λένε ότι, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, η ομάδα παίζει το καλύτερο μπασκετ στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.  Ο Αστακός έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες με τους Κουδούνα , Σούρλα και Καλισώρα (μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο ) να ξεχωρίζουν.
     Δεκάλεπτα :22-17, 57-41, 74-58, 91-83
    ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης ) :  Σκανδάλης , Λίγκος 10,  Ζαλοκώστας , Πολίτης 46 (6), Βασιλειάδης, Τσιτσώνης 20 (5) , Μπουτόπουλος 9, Βουκελάτος.
 ΑΣΤΑΚΟΣ (Μπότσιος) :Μέντης , Δουρούκης 9 (1) , Πανταζής, Σούρλας 20 (1), Καραγεώργος, Βασιλείου, Τσάνος 11,  Καλλισώρας 13 (2) , Κουδούνας 30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: