Δευτέρα, Μαΐου 09, 2011

Πρωταθλητής παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ η παιδική μας ομάδα, νίκησε τον ΑΓΣΙ με 70-63

           Μετά από ένα αγώνα πραγματική  διαφήμιση του μπασκετ, η παιδική  μας ομάδα νίκησε τον ΑΓΣΙ και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.  Η εμφάνισή  των παιδιών του Σπύρου Πολίτη ήταν συγκλονιστική  σε έναν αγώνα που χρόνια είχαμε να δούμε στο επίπεδο των παιδικών ομάδων . Το τέλος του βρήκε  αγκαλιασμένους τους παίκτες των δύο ομάδων  και τους Γιαννιώτες  να χειροκροτούν  τους   νικητές. Από τον Άτλα όλοι οι παίκτες παίξανε με πάθος με τους Βουκελάτο, Ζαλοκώστα να διακρίνονται . Από τον ΑΓΣΙ  ξεχώρησαν  οι Μάντζιος, Θειακός.
      Στην επόμενη φάση η ομάδα μας θα παίξει με αντιπάλους τις τρεις πρωταθλήτριες Πελοποννήσου (Σπόρτιγκ Πατρών, Καλαμάτα 80  και Νέο Σχολείο -ΓΕΑ Αργολίδας) για μία θέση που θα οδηγήσεις στους τελικούς του πανελληνίου παίδων. Από την διοίκηση του Συλλόγου θα γίνει προσπάθεια η επόμενη φάση να γίνει στην Πρέβεζα.
Δεκάλεπτα : 12-16, 28-37, 38-58, 63-70
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης – Κοντός) : Τζάνης 11, Μπέλλος , Χαρίσης , Καραμπίνης Σ 2, Βαρδάκης 1, Παππάς , Τσοτσόλης , Τσακανίκας 10, Θειακός 15, Καραμπίνης Κ, Φίτσας , Μάντζιος 24.
ΑΤΛΑΣ (Πολίτης ) : Βλάχος , Μπαλάσκας , Μαυρομάτης , Καρατσώλης , Πλέουρας,  Ζαλοκώστας 21, Βουκελάτος 25, Κασαμπαλάκος 6, Μπούντας 4, Σαρρής 11, Νικολάου , Διαμάντης  3.

περισσότερα : atlasprevezas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: