Σάββατο, Απριλίου 09, 2011

ήττα από τον Κρόνο και το άγχος : Νικόπολη- Κρόνος 59-65

Ένα πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο  δεν ήταν αρκετό να ανατρέψει το σκορ που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο και έτσι η ομάδα μας ηττήθηκε από τον πολύ καλό Κρόνο με 59-65  και αποκλείστηκε από την συνέχεια των  play-offs. Το άγχος αυτή την φορά το είχαν οι παίκτες μας και δεν κατόρθωσαν να φτάσουν την  απόδοση που είχαν στους δύο προηγούμενους αγώνες. Αυτό τους οδήγησε σε  εύκολα λάθη, βεβιασμένες  ενέργειες, απροσεξία και χαρακτηριστική αστοχία (1 στα 9 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο) , έδινε  δε ταυτόχρονα  στους αντιπάλους  την δυνατότητα να φεύγουν στον αιφνιδιασμό.
         Ο Κρόνος παρουσιάστηκε διαφορετικός, προσεχτικός σε άμυνα και επίθεση , έχοντας σε καλή μέρα τον Τώνη και τον Αυγερινό , κέρδισε ριμπάουντ και ήλεγξε από το 5’ το παιγνίδι, παίρνοντας διαφορά 8 πόντων στην πρώτη περίοδο. Το ίδιο σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο και η διαφορά έφτασε στο ημίχρονο στους 14 πόντους. Στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου  η ομάδα μας έφτασε να χάνει και 20 πόντους. Μετά το 25’ με την ενίσχυση των φίλων της  και παίζοντας πολύ καλή άμυνα μικραίνει  σιγά σιγά την διαφορά  και  την  ξαναφέρνει  πάλι στους 14. Η τελευταία περίοδος  ήταν για παίκτες με μεγάλες αντοχές. Οι παίκτες του Νεκτάριου Βαβέτση τις είχαν,  δεν μπόρεσαν όμως  να γυρίσουν το παιχνίδι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να φτάσουν την διαφορά στους 4  λίγο πριν το τέλος . Θα το κατόρθωναν αυτό   αν από 35’  μέχρι το 38’,  που έπαιξαν  πολύ καλή άμυνα   με το σκορ στο 51- 60  δεν έχαναν τέσσερις  ευκαιρίες να μειώσουν.  Από την ομάδα μας διακρίθηκαν  οι Πολίτης, Μπουτόπουλος και Μπιστιόλας. Από τον Κρόνο,  που  με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου άξιζε την νίκη, οι Τώνης, Αυγερινός και Κοντός.
         Πολύ καλή η διαιτησία των Σιόρεντα, Τσώνου.
 ΝΙΚΟΠΟΛΗ- ΚΡΟΝΟΣ  59-65  (11-19,22-36,44-58,59-65  )
ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Βαβέτσης): Δενδρινός , Μπιστιόλας 7(1), Λίγκος , Τζώρας Κωτσάκης , Πολίτης 23 , Τρομπούκης, Τσιτσώνης  9 (3), Μπουτόπουλος 7,  Σωτηρίου  3, Μπάλλας 10.  
ΚΡΟΝΟΣ (Πάνου) : Τώνης  15, Ρήγας, Φυραρίδης 4,Κοντός 12, Χαντάλης, Τσιρώνης 2, Μιχαήλ, Σχίζας, Τσουμάνης 6, Αγγέλης 2 , Τάσσης 7, Αυγερινός 16 (2) .

* οι φωτογραφίες της ανάρτησης είναι από το sportsioannina.gr 

Στον  άλλο αγώνα για τα play-offs  ο ΑΟ Αγρινίου  νίκησε μέσα στην Κέρκυρα τον Φαίακα με  53-62   και  ισοφάρισε 2-2 . 

2 σχόλια:

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ !!! ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ '87 ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ! ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ... ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟ '87 ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ! Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!

mauros είπε...

den peirazei re mages....