Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2008

Δια πυρός και σιδήρου : Νικόπολη -Πειραϊκός 70-68

Με σκορ που διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό όταν ο Σαρικάς με δίποντο και ο Πολίτης με μία βολή, σε συνδυασμό με την αστοχία παίκτη του Πειραϊκού από την γραμμή των δύο βολών, ο ομάδα μας κατόρθωσε να πάρει πολύτιμη νίκη κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Πειραϊκού. Το παιγνίδι ξεκίνησε δυνατά και στην αρχή του 1ου δεκαλέπτου η Νικόπολη προηγήθηκε με 8 πόντους . Στην συνέχεια όμως τα 5 τρίποντα των παικτών του Πειραϊκού τους έδωσαν το προβάδισμα με 24-25 στο 1ο δεκάλεπτο. Ένα εντυπωσιακό 2ο δεκάλεπτο (21-08), με τον Οικονόμου να κερδίζει σχεδόν όλα τα ριμπάουντ, έφερε το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 44-32. Ο τραυματισμός όμως του Οικονόμου και η αποχώρησή του με φορείο, επηρέασε αρνητικά τους παίκτες μας με αποτέλεσμα ένα καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο (10-21) έδωσε στους αντιπάλους το δικαίωμα να ελπίζουν στην νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ευστοχία στις βολές των Μπιστιόλα , Πολίτη αλλά και η πολύ καλή απόδοση του Σαρικά (9 πόντους, 1 τρίποντο) έδωσε την νίκη στην ομάδα μας. Εκτός των Σαρικά, Οικονόμου διακριθέντες από την Νικόπολη ήταν ακόμα οι Μπιστιόλας, Γκρινιάρης και Τσιριμώκος. Από τον Πειραϊκό οι Καρλάφτης, Μούκας και Σαρακασίδης.
Νικόπολη- Πειραϊκός 70-68 ( 23-24,44-32, 54-53,70-68)
Διαιτητές: Καραλής -Νικολόπουλος.
ΝΙΚΟΠΟΛΗ (Ζέρβας): Σαρικάς 18 (1), Μπιστιόλας 8, Γκρινιάρης 19 (1), Κατωπόδης 3 (1), Πολίτης 3, Οικονόμου 6, Ράμιας Νίκας, Τσιριμώκος 11 (1), Τσαμπάς 2.
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Μακρυδήμας): Δελής, Κουτσουμπάκος, Καρλάφτης 27 (3) , Κατσαρός 7 (1) , Μούκας 16 (2) , Λαζαρίδης, Ρέππας 3, Παπαδόπουλος 2, Κουρής 3, Σαρακασίδης 10 (2) , Βογιατζάκης, Λαμπράκος .
Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής
ΑΕΚ Άργους – Άλιμος 77-65
Κεφαλονιά - Κρόνος Ιωανν. 79-69
Νικόπολη – Πειραϊκός 70-68
Παπάγου - Νέο Σχολείο 89-79
Δόξα Λευκ. - Κρανίδι 83-62
Μάνη – Πέραμα (0-20)
Κόροιβος – Αγία Παρασκευή 74-76

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Popo i atmosfera itan foveri. Proti fora akoustike etsi o kosmos kai episis poli thetiko einai oti gemise to gipedo.

Ανώνυμος είπε...

lira ekato o sarikas einai megalos paixtis

Ανώνυμος είπε...

paidia polu kalh omada an kai prepei na desei..gia tis theseis 2-3 kathoristiko rolo tha epaize, o vasilikiwths alla apoxwrhse gia proswpikous logous.

Ανώνυμος είπε...

makari se kathe entos edras agwna na epikratei afto to klima....tha prepei na anaferoume k tin simperifora kapoiwn opadwn oi opoioi meta to telos tou agwna eksfentonizan mpooukalia ston agwnistiko xwro me kindino travmatismou kapoiwn mikrwn paidiwn pou eixan katevei sto gipedo alla k twn idiwn twn paixtwn

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΤΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΠΑΛΜΟ Η ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Pws einai o OIKONOMOY?
Tha mas xarisei kai auth thn kuriakh ta apisteuta hilight tou?