Τρίτη, Ιουνίου 24, 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ

Πραγματοποιήθηκαν , στις 22.6.2007 στο Αγρίνιο , οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ . Πριν την εκλογική διαδικασία έγινε η απολογιστική Γ.Σ. διάρκειας περίπου μιας ώρας. Από τους παρόντες αντιπροσώπους 4 πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν κυρίως σε ζητήματα που απασχόλησαν την προηγούμενη περίοδο την ομάδα τους. Ο αντιπρόσωπός μας Θ. Μυζίκος , ενώπιον του στην πλειοψηφία αδιάφορου ακροατηρίου , έθεσε τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Στο τέλος ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ με εντελώς απαράδεκτο τρόπο «θυμήθηκε» την περσινή συνέλευση στο Νεοχώρι της Άρτας και στράφηκε κατά απόντων με εκφράσεις που αρμόζουν μόνο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε άμυνα και δεν μπορούν διαφορετικά να δικαιολογήσουν πράξεις και παραλείψεις τους.
Θυμίζουμε πως κατά την περσινή Γ.Σ. καταγγέλθηκε από αντιπρόσωπο σωματείου ότι στο πρόσωπο του κ. Νικάκη συντρέχει κώλυμα και ότι έχει υποπέσει σε παράβαση διατάξεων του αθλητικού νόμου, που έχει σαν κύρωση την έκπτωσή του. Τότε ο κ. Νικάκης «διέψευσε» την καταγγελία είπε ψέματα δηλ. μέσα στην Γενική Συνέλευση ότι δεν έχει καμία σχέση με την ιδιοκτησία των γραφείων που μίσθωνε τότε (Ι. Σταϊκου 2) η ΕΣΚΑΒΔΕ . Δυστυχώς όμως γιαυτόν η καταγγελία ήταν αληθινή, αποδεικνύεται δε από έγγραφα αλλά και από το γεγονός ότι αμέσως μετά την καταγγελία έγινε αλλαγή της δσης των γραφείων της ΕΣΚΑΒΔΕ. Το τότε Δ.Σ. όφειλε να διαγράψει τον κ. Νικάκη. Δεν το έπραξε και εμφανίζεται σήμερα ως «αγανακτισμένος» και να υβρίζει απόντες.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ :
1. Ασημάκης Γιώτης 25, 2. Απόστολος Δημητρίου 26, 3. Αθανάσιος Ιωάννου 25, 4. Σπυρίδων Λαζαρόπουλος 25, 5. Κων/νος Νικάκης 28, 6. Γρηγ. Σερέτης 23, 7. Σταμάτης Σταυρόπουλος 25, 8. Ευστράτιος Τσώνος 26, 9. Χρήστος Φιλιππιάδης 24, 10. Βασίλης Χαλκιάς 26, 11.Βασίλης Χατζής 22.
ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ:
1. Αθανάσιος Κρεμπούνη 7, 2. Δημήτριος Κωνής 10, 3. Κων/νος Μακρής 8, 4. Νίκος Μπακογιώργος 7, 5. Θεόδωρος Μυζίκος 10, 6. Αθανάσιος Ρίζος 7.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από ποιά σωματεία είναι τα μέλη του Δ.Σ.? Ο Τσώνος είναι μέλος κάποιου σωματείου? Από τα Γιάννενα είθναι κανένας?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ
Στη ΓΣ της Άρτας αναφέρθηκε ο Νικάκης και μίλησε για γεράκια και κοράκια που τρόμαξαν αυτόν και την παρέα του, δηλαδή τις "αθώες" περιστερές. Στην τελευταία όμως ΓΣ εμφανίστηκαν άλλα "πτηνά". Ένα ΟΡΝΕΟ, καμιά 25νταρια ΚΟΤΕΣ και μερικοί ΜΠΟΎΦΟΙ. Μάλιστα ο πιο μεγάλος μπούφος πίστευε ότι τα ΟΡΝΕΑ μπορούν ν' αλλάξουν από την τρυφερή ψυχή ενός σπάνιου παιδιού. Αλλά έκανε λάθος. Η ψυχή του ΟΡΝΕΟΥ παραμένει μαύρη, κατάμαυρη, πίσσα, κατράμι σαν του σατανά.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΥΖΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ . ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΑ - Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ - ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ . ΤΟΛΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ! ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΒΔΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ (ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΙΔΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ - ΩΧ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ - ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ) ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΟΚ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟ (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

παλι εκλογες πολυ δημοκρατια επεσε.δεν πρεπει να υπαρχει άλλη άποψη. δεν πηρε 100% και και τον πονεσε. παλι μονος του θα διοικησει. μεγαλη δυναμη ο μεγαλος μεχρι και κοματικες παρεμβασεισ ειχαμε. απολυτη εξουσια στο αγρινιο. ελεγχος και της διαιτησιας. οι αλλοι τον εχουν ακομα στα δικαστηρια. παμε μπροστα με 1000. γιαννιωτες ξυπνηστε

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όσο και αν γκρινιάζει ο Μυζίκος, ο φίλος του ο Σταμάτης(πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων)υλοποίησε την πρότασή του όσον αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος τηςΑ1Άραγε ο Φιλιππιάδης το έμαθε?
Πάντως Θόδωρε μην ξεχάσεις να παρεις μαζί σου τους κλειδάριθμους το Σεπτέμβρη στην κλείρωση.