Δευτέρα, Απριλίου 26, 2010

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός την  Κυριακή 18 Απριλίου  μετά τον  1ο αγώνα  για τα  play-off με αιχμές κατά της διαιτησίας και της ΕΣΚΑΒΔΕ. Το δημοσιεύουμε έστω και  με καθυστέρηση  έτσι για την ιστορία !

Πηγή : http://www.allsportsmag.gr/news.php?readmore=782

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Κυριακή το πρωί και μετά από πολύωρη συζήτηση και εκτίμηση της κατάστασης, που διαμορφώνεται τόσο από τα αποτελέσματα όσο και από τις αποφάσεις και τις πρακτικές των αρμοδίων οργάνων διοργάνωσης (Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ και σύνδεσμος Διαιτητών Ηπείρου) του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ και στο οποίο συμμετείχε και συμμετέχει αγωνιζόμενο στον τελικό των πλέϊ-οφ, το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός,
ΟΜΟΦΩΝΑ  και σε πλήρη απαρτία αποφάσισε να προβεί δημόσια και με αποφασιστικό τρόπο σε καταγγελία  της τακτικής των υπευθύνων του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου. Μια τακτική και μια συμπεριφορά ευθέως εχθρική κατά του ιστορικού μας συλλόγου.  

Τετάρτη, Απριλίου 07, 2010

Δεν παίρνει μέρος στα play off η Νικόπολη

        Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, η Νικόπολη δεν θα πάρει μέρος στα πλεϊ οφ , για την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Η απόφαση του Συμβουλίου λήφθηκε μετά από διεξοδική συζήτηση για το αν θα ωφελήσει ή όχι το άθλημα και το σωματείο η συμμετοχή σαυτή την διαδικασία. Κρίθηκε ομόφωνα ότι η συμμετοχή δεν θα είναι υπέρ της Νικόπολης και του αθλήματος. Η παρουσία της ομάδας στα πλεϊ οφ θα νομιμοποιούσε τις διφορούμενες αποφάσεις της διοργανώτριας ΕΣΚΑΒΔΕ και πολύ περισσότερο την "ερμηνεία" που δόθηκε στην από 22 Ιουνίου 2009 " Ειδική Προκήρυξη", με την από 5 Ιανουαρίου 2010 "Συμπλήρωση προκήρυξης" .