Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

Ολοκληρώνεται το ροστερ της Νικόπολης

Με την απόκτηση του Τώνη ολοκλήρωσε η Νικόπολη τις μεταγραφές. Ο Τώνης αγωνίζεται στη θέση του πλέη-μεηκερ και ήταν από τους βασικούς παίκτες του Κρόνου Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια. Επιλέχθηκαν ακόμα και οι έφηβοι που θα προπονούνται με την ομάδα, είναι οι: Κωνής, Πάσχος, Τζόκας και Κρεμύδας.
Για την Νικόπολη την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται οι :Πολίτης, Μπιστιόλας, Κοντογιάννης, Κώστας Νίκας, Λίγκος,Μπάλλας,Τώνης, Ράμιας, Σωτηρίου, Κίμων Νίκας, Τσιτσώνης, Κωνής, Πάσχος, Τζόκας και Κρεμύδας.

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2009

Κλείνει το ροστερ της Νικόπολης

Με την απόκτηση πλεη -μεηκερ θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές της η Νικόπολη. Θετική αίσθηση δημιούργησε η επάνοδος του Πάνου Κοντογιάννη στην ομάδα. Ο Πάνος Κοντογιάννης που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αναδείχθηκε, με την ομάδα της Βόνιτσας, πρώτος σκορερ στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, επανέρχεται μετά τρία χρόνια στην ομάδα. Αυτή την στιγμή στην Νικόπολη έχουν κλείσει οι : Πολίτης, Μπιστιόλας, Κοντογιάννης, Κώστας Νίκας, Λίγκος,Μπάλλας, Ράμιας, Σωτηρίου, Κίμων Νίκας, Τσιτσώνης. Την Πέμπτη θα γίνει επιλογή, από τον προπονητή Γιάννη Παπαδόπουλο, των εφήβων που θα προπονούνται στην ομάδα. Υποφήφιοι είναι οι Κωνής, Πάσχος, Τζόκας, Βουκελάτος, Κρεμμύδας, Αντωνίου και Μπίρης.

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009

Νέος προπονητής για την Νικόπολη

Σε καταρχή συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ήλθε το Δ.Σ. της ομάδας μας. Με στόχο την επάνοδο στην Γ Εθνική το Δ.Σ. ενήργησε άμεσα για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Ζέρβα.

Ποιός είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος:

Γεννημένος το 1964 στα Γιάννενα ,ξεκίνησε σαν αθλητής στον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, όπου έπαιξε μέχρι το 1988 σε Β και Γ εθνική. Το 1988 μεταγράφεται στον Σπόρτινγκ όπου παίζει ως το 1993 σε Α1 και Α2 Εθνική. Την περίοδο 1993-97 αγωνίζεται για την Νηαρ Ηστ σε Β και Α2 εθνική. Το 1998 αναλαμβάνει προπονητής στον Κρόνο Ιωαννίνων με τον οποίο κατακτάει 2 πρωταθλήματα και αγωνίζεται στην Γ εθνική. Το 2006-2007 αναλαμβάνει την Δόξα Λευκάδας και στέφεται πρωταθλητής. Προπονητής της Λευκάδας στην Γ Εθνική και το 2007-2008